Beste Prijzen De beste houten vloeren voor de beste prijzen
Beste Prijzen Voorbeeldstalen binnen 48u geleverd
Vloeren Configurator Ontwerp jouw vloer in de online design studio
Vloerenleggers Kies zelf jouw vloerenlegger
Vloerverwarming Alle vloeren geschikt op vloerverwarming

Verzendkosten en Levering

VERZENDKOSTEN EN LEVERING 

Bezorgkosten

De eenheidsprijs van onze producten is exclusief eventuele leveringskosten. Indien van toepassing, worden zulke kosten bij de totaalprijs van de gekozen producten opgeteld in de aanbieding. Zo weet jij duidelijk waar je aan toe bent, ruim voordat je een bestelling definitief plaatst.

Kosten voor het afleveren van een houten vloer

Kosten van aflevering onderhoudsproducten en accessoires in Nederland

Levertijd

De standaard levertijd voor houten vloeren en decoratieve houten delen bedraagt 5 à 6 weken. Wil je jouw vloer sneller ontvangen? Kies dan op de betaalpagina voor de optie “spoedlevering”. Voor een spoedlevering brengen we een meerprijs over het totaalbedrag in levering. De levertijd is dan 2 weken (onder voorbehoud beschikbaarheid) voor overdracht aan onze leveringspartner. Heb je meer tijd dan 6 weken, maar wil je wel alvast bestellen, geef dan de levertijd aan per email ([email protected]). Zodra de bestelling geproduceerd is neemt onze logistieke partner contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen. Mogelijke bezorgkosten worden tijdens het bestelproces als onderdeel van het totaalbedrag getoond. Wil je op voorhand de leveringskosten van een product weten? Raadpleeg dan onze pagina over verzendkosten en levering.

Hoewel wij alle redelijke inspanningen doen om ervoor te zorgen dat jouw producten binnen de verwachte termijnen worden verzonden en bezorgd, kunnen wij helaas niet garanderen dat onvoorziene problemen bij onze eigen fabriek, onze leveranciers of onze transporteurs, hierop niet van invloed zullen zijn. Indien van de verwachte verzend- of leverdatum niet kunnen halen, dan nemen wij contact met je op voor een nieuwe verwachte datum. Mocht een speciale “spoedlevering” onverhoopt langer duren dan aangegeven, dan zal deze meerprijs voor “spoedlevering” volledig gecrediteerd worden.

Elke andere overschrijding van de levertermijn geeft geen recht op schadevergoeding. Als de producten na 12 weken na de dag van aanbetaling niet geleverd zijn door ons mag je de order kosteloos annuleren.

Leveringsdatum

De verwachte leveringsdatum wordt gecommuniceerd in de per e-mail verzonden verzendbevestiging. Deze leveringsdatum geeft aan wanneer wij de producten naar verwachting aan onze leveringspartner zullen overdragen. Onze leveringspartner neemt contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak.

Een werkdag voor levering ontvang je een klant van onze leveringspartner met daarin een drie uur brede tijdsindicatie. Daarnaast wordt in deze mail ook verwezen naar de website www.mijnbezorgtijd.nl. Als je hier jouw postcode en huisnummer invoert, kun je deze tijdsindicatie op de bezorgdag blijven volgen. Het kan namelijk voorkomen dat deze iets verschuift i.v.m. bijvoorbeeld file.

Houd er rekening mee dat de vloerdelen worden afgeleverd op de begane grond (straatniveau), mits je ervoor gekozen hebt om tegen een meerprijs de vloerdelen op een gewenste etage af te laten leveren.

Hoe ontvang ik het product?

Om een efficiënte bezorging mogelijk te maken vragen we je rekening te houden met het volgende:

Wat als er een probleem is met de levering?

Neem contact op met de Dadawood Klantenservice op 085 - 130 8373. Deze lijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag en zon- en feestdagen zijn wij niet telefonisch bereikbaar.