Beste Prijzen De beste houten vloeren voor de beste prijzen
Beste Prijzen Voorbeeldstalen binnen 48u geleverd
Vloeren Configurator Ontwerp jouw vloer in de online design studio
Vloerenleggers Kies zelf jouw vloerenlegger
Vloerverwarming Alle vloeren geschikt op vloerverwarming

Retourneren en Garanties

RETOURNEREN EN GARANTIE

Wat als ik het product toch niet wil?

Maatwerk producten
Alle houten vloeren en decoratieve houten delen zijn maatwerk producten die op bestelling in productie worden genomen. Omdat onze houten vloeren op bestelling worden gemaakt is een maatwerk product 24u na het plaatsen van de bestelling niet meer te annuleren.

Overige producten binnen 14 dagen
Het kan gebeuren dat je van gedachten bent veranderd nadat je een product via onze website hebt gekocht. Je hebt daarom 14 kalenderdagen na ontvangst van het product de tijd om ons zonder opgave van redenen te laten weten dat je van gedachten bent veranderd en de koop wilt ontbinden. Dit kan door contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch (085 - 130 8373) of per mail ([email protected]). Stuur daarna het product op jouw kosten terug. Als het product te groot is om het terug te sturen of terug te brengen, kan je het door ons tegen betaling laten ophalen. In dat geval gelden dezelfde punten om rekening mee te houden als genoemd bij ’Hoe ontvang ik het product?’ (over aanwezig zijn, verdiepingen en deuropeningen etc.). Let er bij het terugzenden of terugbrengen op dat:

Als aan deze voorwaarden is voldaan en je de volledige order retour stuurt of brengt, ontvang je het bedrag dat je voor het product hebt betaald terug, inclusief de verzendkosten daarvoor. De terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten dat je de koop hebt ontbonden.

Wat als er een probleem is met een product (garanties)?

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Als je toch niet tevreden bent over één van onze producten, dan kan je ons dit tot uiterlijk bij voorkeur binnen twee weken nadat je het probleem hebt ontdekt laten weten. Klachten moeten volledig en duidelijk omschreven worden ingediend via [email protected].

Wat is de garantietermijn?

Voor alle bij ons gekochte maatwerk producten (houten vloeren en decoratieve houtdelen) geldt vanaf de aankoopdatum standaard 10 jaar garantie – met als optie om tot 25 jaar te verlengen – op basis van de garantievoorwaarden. De kosten voor extra garantie worden vermeld op de bestelpagina.   

Bepalingen

Uitsluitingen

Hoe krijg je je geld terug?

Terugbetaling 

Als wij een aan ons betaald bedrag aan je terugbetalen, bij annulering of ontbinding van je aankoop, betalen we met dezelfde betaalmethode terug als waarmee je het hebt betaald. Dus wanneer je met creditcard betaald hebt, zie je op de volgende factuur van je creditcard het bedrag teruggeboekt. Als je met iDEAL betaald hebt wordt het geld teruggestort op je bankrekening.