Beste Prijzen De beste houten vloeren voor de beste prijzen
Beste Prijzen Voorbeeldstalen binnen 48u geleverd
Vloeren Configurator Beleef de vloer in de online design studio
Vloerenleggers Kies zelf wie je vloer komt leggen

Privacy beleid

PRIVACY BELEID & COOKIES

Beheer

Wij van Dadawood B.V. hebben de website (www.dadawood.nl) onder beheer. Wij als beheerders achter Dadawood zijn gevestigd aan de Plantage Badlaan 8D, 1018TH. Dadawood is te bezoeken op het adres Cruquiusweg 94F, 1019 AJ te Amsterdam.

Gegevens van bezoekers en klanten

De persoonsgegevens worden voor de volgende doeleinde verwerkt op basis van wettelijke toestemming of toestemming van de gebruiker:

We brengen de gegevens van gebruikers alleen aan derden indien dit noodzakelijk is voor de facturering (bijvoorbeeld om een betaling dienst) of voor ander doeleinden (bijvoorbeeld adres communicatie met leveranciers). Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Wanneer je contact met ons op neemt (via chat, contactformulier of –email), worden de gegevens van de gebruiker opgeslagen om het verzoek te verwerken en in het geval dat vervolgvragen zich voordoen.

Persoonlijke gegevens worden verwijderd als ze aan hun doel voldoen en verwijdering niet in strijd is met eventuele bewaarveriesten. Sommige gegevens worden permanent bewaard. Deze zijn wel volledig anoniem.

Facturatie en boekhouden

Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Exact Online. Wij delen jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot jouw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Jouw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Exact Online is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Exact Online gebruikt jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Cookies

De cookies op onze website helpen jou om jouw voorkeuren bij een volgend bezoek te onthouden. Heb je hier geen interesse in? Dan hebben de meeste internet browsers een opt out optie. Cookies kun je te allen tijde verwijderen via de browser van je computer. Lees hieronder meer over de cookies die wij gebruiken.

Facebook, Instagram en Pinterest pixel / retargeting

Met behulp van de social media pixels kan Facebook, Instagram en Pinterest de bezoekers van ons aanbod aanwijzen als doelgroep voor de presentatie van advertenties. Daarom gebruiken we de pixels om de social-advertenties weer te geven die we alleen aan die gebruikers hebben gestuurd die ook interesse in onze website hebben getoond. Met behulp van de social media pixel kunnen we ook de effectiviteit van de social-advertenties beter begrijpen door na te gaan of gebruikers naar onze website zijn doorgestuurd na op een social-advertentie te hebben geklikt. De social media pixel is geïntegreerd wanneer je onze website rechtstreeks via Facebook, Instagram of Pinterest bezoekt. Als je vervolgens inlogt of het platform bezoekt in de ingelogde status, wordt het bezoek aan ons aanbod genoteerd in uw profiel. De gegevens die over je zijn verzameld, zijn anoniem voor ons. Met andere woorden, de identiteit van de gebruikers zullen wij niet achterhalen. De gegevens worden echter door het social platform opgeslagen en verwerkt, zodat een verbinding met het betreffende gebruikersprofiel mogelijk is. Lees hier de privacyverklaring van Facebook, Instagram en Pinterest.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics voor het meten van gebruikersstatistieken met als doel om onze website te verbeteren. Google Analytics is een hulpprogramma van Google Inc., voor webanalyse. De cookies voor Google Analytics zijn nodig voor het verzamelen van data met als doel het tonen van relevante gepersonaliseerde advertenties en te analyseren hoe jij als bezoeker onze website gebruikt. De door de cookies verzamelde informatie over je gebruik van onze website wordt doorgaans verzonden naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Door de activering van IP-anonimisering op deze website word je IP-adres echter door Google binnen de lidstaten van de Europese Unie en andere verdragslanden van de Europese Economische Ruimte naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. Het in het kader van Google Analytics door jouw browser verzonden IP-adres wordt niet met andere gegevens van Google samengevoegd. Je kunt het opslaan van cookies met de instellingen van je browsersoftware voorkomen. Of gebruik onderstaande links om Google Analytics uit te schakelen. Lees hier het Privacy beleid van Google. Klik hier om Google Analytics uit te schakelen.

Google Tag Manager

We maken gebruik van Google Tag Manager. Deze oplossing stelt ons in staat om website tags te beheren vanuit één interface. Het hulpprogramma voor het beheren van tags zelf is een cookieloos domein dat geen persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. Met deze tool kunnen andere tags in werking worden gesteld, die op hun beurt onder omstandigheden persoonsgegevens verzamelen. Lees hier het Privacy beleid van Google Tag Manager.

Google AdWords

We maken gebruik van Google AdWords. AdWords is een online advertentieprogramma van Google Inc. Als onderdeel van Google AdWords gebruiken we ‘conversion tracking’. Als je op een door Google aangeboden advertentie klikt wordt er een conversion tracking-cookie geplaatst. Deze cookies worden niet gebruikt als persoonlijke identificatie. Als je bepaalde pagina's van de website bezoekt en de cookie nog niet verlopen is, dan weten Google en wij dat je op de advertentie hebt geklikt en naar die betreffende pagina bent gegaan. Elke Google AdWords-adverteerder heeft een verschillende cookie. Zo kunnen cookies niet worden gevolgd met behulp van de website van een AdWords-adverteerder. De informatie die verkregen wordt met behulp van de conversiecookie wordt gebruikt voor het maken van conversiestatistieken voor de AdWords-adverteerders die gekozen hebben voor conversion tracking. Zo worden wij geïnformeerd over het aantal gebruikers dat op een advertentie heeft geklikt en welke werden doorgestuurd naar een pagina met een conversion tracking-tag. Adverteerders krijgen echter geen informatie die kan worden gebruikt om gebruikers te identificeren. Conversion-cookies worden opgeslagen op basis van art. 6 (1) (f) AVG. Met deze cookies kunnen wij je gebruikersgedrag analyseren om daarmee zowel de website als de advertenties te optimaliseren. Als je niet aan tracking wilt deelnemen, kun je kiezen voor opt-out door de Google Conversion Tracking cookie in je browserinstellingen eenvoudig uit te schakelen. Als u dat doet word je niet meegenomen in de conversion tracking-statistieken. Lees hier het Privacybeleid van Google AdWords en Conversion Tracking.

Hotjar

We gebruiken Hotjar om gegevens te verzamelen voor marketing en optimalisatie doeleinden. Met deze gegevens kunnen we de inhoud en functionaliteit van onze website verbeteren. Om deze gegevens te kunnen evalueren kunnen onder een pseudoniem gebruikersprofielen worden samengesteld. Daarvoor gebruiken wij cookies. De gegevens die worden verzameld worden niet zonder de uitdrukkelijke toestemming gebruikt om bezoekers van deze website persoonlijk te identificeren en zullen niet worden samengevoegd met jouw persoonlijke gegevens of van het pseudoniem. Lees hier de privacyverklaring van Hotjar. Het verzamelen van deze gegevens kan op elk moment worden stopgezet. Klik hier om Hotjar uit te schakelen. Na het volgen van deze instructies wordt vermeden dat er nog verder persoonlijke gegevens worden verzamelend en/of opgeslagen.

Knowler.io Chat

We gebruiken Knowler.io om ons te helpen begrijpen hoe we de bezoekerservaring kunnen verbeteren en klanten de mogelijkheid bieden om live met ons te chatten. De Knowler.io-software registreert acties zoals muisklikken, muisbewegingen, scrolactiviteit, formulierinvoer en online chats. Het registreert geen gevoelige gegevens (wachtwoorden, enz.); er wordt geen persoonlijk identificeerbare informatie verzameld, behalve die informatie die u ons uitdrukkelijk geeft via de chat. Knowler.io maakt gebruik van cookies om deze informatie te verzamelen. Lees hier de privacyverklaring van Knowler.io en hoe zij cookies gebruiken.

Nieuwsbrief

Wij versturen regelmatig e-mail nieuwsbrieven. Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door jou opgegeven gegevens om je de nieuws brief toe te zenden. Je kunt jezelf na inschrijving te alle tijden afmelden voor de nieuwsbrief door onderaan de e-mail op de ‘unsubscribe’ link te klikken. Je ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer.

Gegevensbescherming en veiligheid

Dadawood B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die Dadawood B.V. over jou heeft vastgelegd of wanneer je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kan je per e-mail contact opnemen met via [email protected]. Dadawood zal je binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent jij verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

Vragen, wijzigen of verwijderen van klantgegevens

Vragen: vragen over deze privacy policy, mail ons dan op [email protected].

Afmelden: Wil je je voor verdere correspondentie afmelden of je gegevens wijzigen? Dat kan door een email te sturen naar [email protected].

Disclaimer

Als wij deze verklaring updaten, dan zal de nieuwe versie gewoon beschikbaar zijn op de website.