Beste Prijzen De beste houten vloeren voor de beste prijzen
Beste Prijzen Voorbeeldstalen binnen 48u geleverd
Vloeren Configurator Ontwerp jouw vloer in de online design studio
Vloerenleggers Kies zelf jouw vloerenlegger
Vloerverwarming Alle vloeren geschikt op vloerverwarming

OVER DADAWOOD

Kies je woonstijl. Ontwerp je vloer. Bestel online. Vind een legger.

Dadawood is een Nederlandse fabrikant en webshop van houten vloeren met een showroom in Amsterdam. Ons bedrijf bouwt op decennialange ervaring in het produceren, bewerken en leveren van hoogwaardige houten vloeren. Wij hebben geen winkels, geen tussenpersonen en geen magazijnen. Maar wel: een kwalitatief hoogwaardig assortiment voor een gunstige prijs, en een inspirerende online design studio waarin je op intuïtieve wijze jouw persoonlijke, best passende vloer creëert. Gewoon vanachter je computer.

Dadawood werkt vanzelfsprekend alleen met partijen die zich houden aan verantwoord bosbeheer. Uit onze hoogwaardige houtselecties produceren we enkel dat wat er online besteld wordt. Dat is niet alleen efficiënter – en dus voordeliger – maar ook beter voor het milieu.

Wist je dat de keuze voor een vloer één van de meest bepalende factoren in een interieur is? De vloer vormt letterlijk de basis. Welke vloer je kiest bepaalt in grote mate de sfeer en stijl van je woning, elementen die zorgen dat het huis als jouw thuis voelt. Bovendien kunnen onze houten vloeren, onderhouden met ons onderhoudssysteem, zeer lang mee. Ze bepalen mede de waarde van je woning.

Beleef de vloer in 3d

Beleef de vloer in onze online design studio
Met de interactieve online design studio op onze website creëer je op intuïtieve wijze jouw persoonlijke, best passende vloer. In slechts drie klikken, kan je bijna 7 duizend interieurbeelden "live" bekijken.

Beleef de vloer in 3d

Pure hoogwaardige collectie
Wij werken met hoogwaardige houtselecties die voldoen aan onze hoge eisen ten aanzien van structuur en stabiliteit. Binnen ons assortiment vind je tijdloze kleurvariaties én tinten die voldoen aan de huidige interieur trends.

Beleef de vloer in 3d

Rechtstreeks uit onze fabriek
We werken direct vanuit onze fabriek in Limburg. Hierdoor kunnen we een scherpe levering garanderen in Nederland en Vlaanderen. Bovendien produceren we alleen wat er daadwerkelijk wordt besteld. De kostenbesparing die hieruit voortkomt is weerspiegeld in de verkoopprijs. En het milieu profiteert mee.

Beleef de vloer in 3d

Onderhoudsvriendelijke vloeren
Afwerkingen zijn op basis van milieuvriendelijke pure pigmenten en hardwaxoliën. Hierdoor zijn onze vloeren eenvoudig te onderhouden. Als je goed voor je vloer zorgt, wordt hij met de jaren alleen maar mooier!

Beleef de vloer in 3d

Geschikt voor vloerverwarming
Al onze vloeren zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming en moderne klimaatsystemen.

Beleef de vloer in 3d

Kies zelf je legger
Het vinden van een betrouwbare vakkundige legger in de buurt is via het leggerplatform (met rankings) heel eenvoudig geworden. Bij ons bepaal jij zelf wie bij jou de vloer komt leggen.

Beleef de vloer in 3d

Persoonlijke service
Bij Dadawood sta je in direct contact met onze klantenservice via “live chat”. Wil je een Dada medewerker spreken dan kan dat ook. Wij vinden het belangrijk dat jij je als klant gehoord en gesteund voelt. Daarom bieden we een hoogstaande service en intensieve ondersteuning, en kun je snel stalen ontvangen.

Beleef de vloer in 3d

Tot wel 25 jaar garantie
De duur van de garantie bepaal je helemaal zelf. Bij Dadawood krijg je op elke vloer standaard maar liefst 10 jaar garantie, met als optie om de garantie op je ideale vloer tot 25 jaar te verlengen.