Beste Prijzen De beste houten vloeren voor de beste prijzen
Beste Prijzen Voorbeeldstalen binnen 48u geleverd
Vloeren Configurator Beleef de vloer in de online design studio
Vloerenleggers Kies zelf wie je vloer komt leggen

KIES JE IDEALE WONING

De eerste stap naar jouw perfecte houten vloer is bepalen welk interieur bij jou past. Om je op weg te helpen hebben we de huidige interieurtrends vertaald naar deze populaire woonstijlen.

KLASSIEK MODERN

KLASSIEK
MODERN

Een klassieke basis (denk aan elementen als lambrisering, een visgraatparket) met een artistieke knipoog (kunstobjecten, opvallende designmeubels? Check!) en moderne vormen en strakke materialen (marmer!): een Klassiek Modern interieur weet het allemaal perfect in balans te houden. Dit stadse interieur laat meer ruimte voor drama en sfeer dan zijn ingetogen tegenhanger, de Minimalistische woonstijl.

STADSE LUXE

STADSE
LUXE

Dit is Sex & The City vertaald naar een woonstijl, vol glamour en luxe met rijke stoffen en spannende contrasten. Een overduidelijke stadse look met een warme, comfortabele touch. Een uitgesproken thuis geïnspireerd op de buzz van de grote stad. En tegelijk een knusse schulp waar je weg mag dromen, en de buitenwereld bij de voordeur uitzwaait. Je perfecte hotelkamer voor iedere dag.

LANDELIJK VLAAMS

LANDELIJK
VLAAMS

Houd je van een harmonieus interieur vol warmte en karakter? Zonder poespas? Dan spreekt deze woonstijl jou waarschijnlijk bijzonder aan. Een landelijk Vlaams interieur wordt gekenmerkt door aardse en natureltinten, waar natuurlijke materialen en Japanse designesthetiek (wabi-sabi) een sober en comfortabel uitnodigend decor vormen voor de werkelijkheid van alledag.

MINIMALISTISCH NATUREL

MINIMALISTISCH
NATUREL

Ingetogen, elegant, bescheiden, opgeruimd: het minimalistische interieur zet ruimtelijkheid op nummer één, met een strak, rustig ontwerp waarin méér minder is. Simpel? Zeker niet. Ronde vormen, lichte kleurtonen en zachte materialen vormen een natuurlijke tegenhanger tegen straffe ontwerpelementen zoals stalen deuren, een geliefd element in een minimalistisch interieur.

INDUSTRIËLE LOFT

INDUSTRIËLE
LOFT

Stoer en zelfverzekerd, dat is deze woonstijl zeker. Een masculine look die een loft in een industrieel pand in Brooklyn niet misstaat. Een interieur dat leeft, met een voorliefde voor ruwe materialen: denk aan bakstenen muren, grote vintage kleden, veel hout, (onbewerkt) leer. Waarbij vintage meubels en moderne meubelen zoals design lampen zorgen voor een authentieke sfeer.

BOHO CHIC

BOHO
CHIC

De vrouwelijke tegenhanger van de industriële loft-stijl. Denk boho chic, speels, elegant, met veel plek voor grafische prints (op de muren of bijvoorbeeld een wollen berber tapijt). Goud- of koperaccenten? Hier mag het allemaal. Evenals een weelderige mix van diverse bloemen en planten. Een uitnodigend, persoonlijk en aangekleed interieur waar je je makkelijk thuis voelt.