Beste Prijzen De beste houten vloeren voor de beste prijzen
Beste Prijzen Voorbeeldstalen binnen 48u geleverd
Vloeren Configurator Ontwerp jouw vloer in de online design studio
Vloerenleggers Kies zelf jouw vloerenlegger
Vloerverwarming Alle vloeren geschikt op vloerverwarming
0
 Advanced issues found
 

Vloerstalen ontvangen, wat nu? Vijf stappen om tot de juiste staal te komen.

Placeholder
0
 Advanced issues found
 
0
 Advanced issues found
 
0
 Advanced issues found
 

Stap 1: Bekijk eerst een staal goed van dichtbij

 

Pak een willekeurige staal in je handen. Je hebt nu een samengestelde eikenhouten plank vast. Aan de zijkanten van de plank zie je een mes en groef. Een messing-en-groefverbinding is een houtverbinding waarbij stukken hout over de lengte met elkaar worden verbonden. Messing en groef planken kan je zowel zwevend als verlijmd leggen. Kies je voor verlijmd leggen, dan ben je verzekerd van een stabiele houten vloer die jarenlang meegaat.

Stap 2: Bekijk de stalen op meerdere manieren

Bekijk één voor één alle stalen. Houd ze horizontaal en verticaal vast, en leg ze naast je tapijt, bank en keuken. Observeer elke staal afzonderlijk in het zonlicht voor een optimale kleurbeleving. Welke staal heeft jouw voorkeur? Welke staal past het beste bij jouw interieur?

Stap 3: Bedenk de toepassing van de houten vloer

 
 

Bedenk hoe er geleefd gaat worden op de vloer. Is er veel voetverkeer of weinig? Jonge kinderen maken de vloer (ongewild) anders vuil dan een volwassene. Heb je veel kans hebt op vlekvorming of kleine beschadiging in je woning (denk aan vuil, zand, vloeistoffen en voedsel) dan adviseren we om een kleurpatina of houtsortering te kiezen waar deze vlekken minder zichtbaar op zullen zijn.

Twijfel je over een zeer lichte kleurpatina? Neem als vuistregel: hoe lichter de vloer en hoe puurder het hout, des te zichtbaarder zijn kleine beschadigingen en vlekken. Een Karakter-plank is toegeeflijker, idem een donkerdere kleurtoon. De beste oplossing voor jouw situatie bepaal je lekker zelf.

Stap 4: Vergelijk de staal met de vloer in de online design studio

 
 
 

Bekijk de vloeren nog eens in onze online design studio in het gewenste patroon. Lees de omschrijvingen van elke vloer goed door. Wees bewust dat hout een natuurproduct is met variaties in kleur, nerf- en groeistructuur. Geen twee delen zijn exact hetzelfde; een staal uit onze stalenvoorraad kan iets afwijken van een net geproduceerde “verse” vloer. Een staal is daarom nooit helemaal representatief voor de totale uitstraling van een gehele vloer. Met 3D visualisaties proberen wij om je een zo realistisch mogelijk beeld te tonen van de uitstraling van onze producten. Toch kunnen wij niet garanderen dat jouw computer, tablet of mobiel de kleuren van de producten op de juiste wijze zal weergeven. Wees ervan bewust dat de aan jou geleverde stalen enigszins kunnen afwijken van onze afbeeldingen.

Stap 5: Bestel jouw houten vloer online of kom eerst langs in de showroom!

 

Heb je eenmaal dé keuze gemaakt voor de houten vloer? Met één druk op de knop is de deal beklonken. Na de aanbetaling op je houten vloer gaan wij over tot productie. Pas als de vloer geleverd kan worden betaal je de rest van het bedrag. Wij leveren de hoogwaardige vloerdelen bij jou thuis af. En helpen jou om een legger in de buurt te vinden. Om je daarin te helpen, bieden wij met ons leggersplatform ervaren leggers die onze vloeren met zorg kunnen leggen.

Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale houten vloer

 

Dadawood is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 op 085 130 83 73 . Ook kun je mailen naar [email protected]. De showroom is op afspraak te bezoeken: Cruquiusweg 94F, 1019 AJ Amsterdam.

Deel dit artikel
Deel op Facebook Deel op Pinterest Deel op LinkedIn