Beste Prijzen De beste houten vloeren voor de beste prijzen
Beste Prijzen Voorbeeldstalen binnen 48u geleverd
Vloeren Configurator Ontwerp jouw vloer in de online design studio
Vloerenleggers Kies zelf jouw vloerenlegger
Vloerverwarming Alle vloeren geschikt op vloerverwarming
2

Dadawood op de vt wonen&design beurs!

 

Dadawood maakte afgelopen oktober deel uit van het leukste woonevenement van Nederland. De vt wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle woonmerken onder één dak.

Placeholder Placeholder

Stel zelf online je vloer samen

 
 
 

Op de beursstand konden klanten, naast het bekijken van de houten panelen, experimenteren met onze interactieve online designtool om te ontdekken hoe de ideale eiken vloer binnen hun persoonlijke woonstijl past. Op basis van een van de zes populaire woonstijlen konden ze zelf hun ideale houten vloer samenstellen en het ontwerp naar zichzelf toe te mailen om het op een later moment terug te kijken.

Decoratief hout

 
 
 

Voor iedereen die meer wilde dan ‘slechts’ een houten vloer presenteerde wij verassend assortiment aan decoratief hout voor houten meubels, wand- en plafondbekleding van bijvoorbeeld Oud en Ruw Grijs Schuurhout, Oud Grijs Pallethout, Gebrand Shou Sugi Banhout voor zelfs binnen of buiten. Vooral het gebrande Shou Sugi Banhout was erg populair onder de bezoekers. Shou Sugi Ban is een Japanse methode om hout te behandelen. Tijdens de behandeling wordt het hout verkoold, gekoeld en schoongemaakt. Door deze volgorde van handelingen krijgt het hout een echte ‘verbrande’ look, maar geeft het product nauwelijks af.

Deel dit artikel
Deel op Facebook Deel op Pinterest Deel op LinkedIn